1 min. čitanja

Uskoro 'Prvomajska rekreativna Parenzana'

Uskoro 'Prvomajska rekreativna Parenzana'
Foto: Turistička zajednica Grada Poreča

POREČ - Turistička zajednica grada Poreča u suradnji sa Biciklističkim klubom Poreč, i ove godine za svoje građane i posjetitelje organizira biciklijadu „Prvomajska rekreativna Parenzana“.

Ova, već tradicionalna predsezonska sportska manifestacija održat će se u nedjelju, 28.4.2024. godine u Baredinama. Okupljanje i prijava sudionika predviđena je od 9,00 sati, a start biciklijade je u 10,00 sati.

U ponudi će biti dvije trase, duža staza (30 km) za one iskusnije i kraća staza prilagođena obiteljima s djecom (15 km). Očekivano trajanje duže ture je oko 3 sata, dok one kraće je oko 2 sata.

Vozit će se lokalnim trailovima (šumskim stazicama i djelom po neravnom terenu) te je za sudjelovanje potreban MTB bicikl. Svakako se preporuča nošenje kacige kao i rezervne zračnice. Za mlađe od 15 godina, kaciga je obavezna.

Minimalna dob sudionika je 7 godina. Sva djeca ispod 15 moraju biti u pratnji odrasle osobe. Za sve dodatne informacije vezane uz samu biciklijadu mogu se dobiti na e-mail adresi Biciklističkog kluba Poreč bkporec@gmail.com.

Za sve sudionike, Turistička zajednica grada Poreča će u Baredinama nakon biciklijade osigurati besplatan ručak te obilazak jame i muzeja traktora uz pratnju stručnog vodiča. Za zabavni dio i dobro raspoloženje pobrinuti će se band Baredinesaurusi.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem ONLINE PRIJAVNICE ili na dan biciklijade ispred Jame Baredine.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.