2 min. čitanja

Upoznajte FIFISH V-EVO Revolucionarni kompaktni podvodni dron

Upoznajte FIFISH V-EVO Revolucionarni kompaktni podvodni dron
Foto: PR

QYSEA Technology, vodeći proizvođač koji redefinira mogućnosti kompaktnih ROV-ova, revolucionalizirali su brzo rastuće tržište kompaktnih podvodnih dronova.

FIFISH V-EVO, QYSEA najnoviji dodatak nagrađivanoj V6 seriji, prvi je podvodni dron koji ima 4K 60 FPS kameru s omnidirekcionalnim kretanjem od 360° što istraživačima i filmskim stvarateljima omogućuje snimanje zadivljujućih podvodnih trenutaka u video zapisima visoke rezolucije.

S 4K 60 FPS profesionalnim sustavom kamere, FIFISH V-EVO može snimiti više detalja i glatke usporene videozapise u ultra-visokoj rezoluciji. Dron je opremljen s dvostrukim bijelim LED svjetlima od 5000 lumena i 5500K, sposobnima osvijetliti tamna podvodna okruženja i otkriti njihove živopisne boje.

Poboljšanja slike pomoću umjetne inteligencije (AI)

QYSEA-in jedinstveni raspored sa šest potisnika omogućuje neograničeno kretanje, olakšavajući kreativno i dinamično podvodno snimanje. Dron također koristi poboljšanja slike pokretane umjetnom inteligencijom za filtriranje bijelih morskih čestica i planktona, te za poboljšanje jasnoće snimke.

Hidrodinamičan, fluidan i otporan dizajn u obliku kapljice vode FIFISH V-EVO podvodnog drona, osigurava minimalan otpor oceanskim strujama dopuštajući duža (d)ronjenja. Priključak za pričvršćivanje nudi razne alate, omogućava integraciju i svestranost za različite zadatke i scenarije.

Više aplikacija i scenarija

Prikladan i za rekreaciju i za profesionalnu upotrebu, kompaktni FIFISH V-EVO idealan je za snimanje filmova, istraživanje morskih dubina, praćenje mora, ronilačke izlete i još puno toga.

Cijene su 1999 EUR s PDV-om za verziju bez robotske ruke a 2199 EUR s PDV-om za verziju s robotskom rukom, koja svakako može dobro doći. A kako izgleda, pogledajte na ovim fotografijama...

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.