1 min. čitanja

Udruga Srce za nju u ožujku poklanja preko 90 besplatnih pregleda

Udruga Srce za nju u ožujku poklanja preko 90 besplatnih pregleda
Foto: Udruga Srce za nju / Facebook

RIJEKA - Riječka udruga Srce za nju povodom Dana žena cijeli će mjesec darivati žene oboljele od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti. Akciju simoblično započinju darivanjem krvi 1. ožujka.

- Ožujak je mjesec žena, a mi ćemo ga obilježiti darujući bolesne žene. Zahvaljući podršci privatnih ordinacija, pripremljeno je za njih više od 90 specijalističkih pregleda, ginekoloških te pregleda madeža - navodi se na stranicama riječke udruge Srce za nju.

Pozivaju bolesne žene da se od 1.ožujka prijave na telefon Udruge 095 391 2242 od 18 do 20 sati te dogovore svoj termin pregleda i preuzimanje poklon bona.

A sutra 1. ožujka simbolično otvaraju mjesec za bolesnu ženu i dobrovoljno daruju krv u sportskoj dvorani Zamet od 15 do 18 sati. Pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže kako bi sakupili što više dragocjene tekućine.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Riječka Udruga ‘Srce za nju’ svakodnevno na liječenje preveze i do deset kronično oboljelih žena
Kako pomoći prijateljici - onkološkoj bolesnici koja nema za prijevoz u bolnicu? To je bio motiv osnivanja riječke Udruge Srce za nju pokrenute prije nepunih sedam mjeseci u Rijeci. Danas oni svakodnevno prevezu i do deset žena koje su oboljele od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.