1 min. čitanja

U Velom Ižu mladi su umjetnici stvorili mape za kvalitetno provođenje vremena mladih!

U Velom Ižu mladi su umjetnici stvorili mape za kvalitetno provođenje vremena mladih!
Foto: Udruga Prizma

Na ovom otoku zadarskog arhipelaga od 3. do 8. travnja 2024. godine edukacija se održala u Društveno kulturnom centru „Školj“ - i to ne bilo kakva edukacija!

Tijekom edukacije mladi umjetnici, grafički dizajneri, ilustratori i mladi voditelji su zajedno s osobama koje rade s mladima, edukatorima i socijalnim radnicima detektirali mjesta na kojima mlade osobe mogu provoditi svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način i izradili prototipe umjetničkih karti Zadra, Antwerpa, Valladolida i Kuldige.

Tijekom edukacije iznijeli su ideje za kreiranje online platforme koja će se baviti tematikom kvalitetnog provođenja slobodnog vreman mladih, a mladi iz Zadra su odlučili kreirati umjetničke karte Grada Zadra, Zadarske županije i Republike Hrvatske, u kojima će istaknuti prostore i organizacije u kojima mladi mogu kvalitetno provoditi slobodno vrijeme.

Lokalne aktivnosti su planirane za provedbu u svibnju i lipnju 2024. godine tijekom kojih će mladi detektirati prostore i organizacije koje nude prilike za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i izraditi umjetničke karte.

Ako se želite pridružiti grupi mladih kreativaca i entuzijasta koji doprinose razvoju lokalne zajednice i pomažu mladima kvalitetno provoditi slobodno vrijeme, iz udruge Prizma pozivaju da se javite emailom na margareta@udrugaprizma.hr ili na info@udrugaprizma.hr i saznate sve detalje.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.