1 min. čitanja

U Veloj Luci starta projekt "Zaželi" - Program zapošljavanja žena

U Veloj Luci starta projekt "Zaželi" - Program zapošljavanja žena
Foto: Pexels/Ilustracija

VELA LUKA - Načelnica Općine Vela Luka, Katarina Gugić obavijestila je svoje sugrađane da je Veloj Luci odobren nam projekt “Zaželi - program zapošljavanja žena” koji je prijavljen u svibnju ove godine pod nazivom “POMAŽEMO ZAJEDNO”.

Nositelj projekta je Općina Vela Luka a partneri su Grad Korčula, Općine Blato, Lumbarda i Smokvica, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Korčula.

Vrijednost projekta je 889.920,00 kn što je ujedno i maksimalni iznos prihvatljivih troškova.

Ovim projektom bit će zaposleno osamnaest žena na otoku koje će pružati potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama, na 6 mjeseci, uz isporuku najmanje 6 paketa kućanskih i osnovnih potrepština.

- Posebnu zahvalu upućujemo LAG 5 koji su nam, zajedno s višom stručnom suradnicom za nacionalne i EU fondove, pomogli u prijavi našeg projektnog prijedloga koji je u konačnici ocijenjen s 99 od mogućih 110 bodova.
Nastavak je to i dobre otočne suradnje među jedinicama lokalne samouprave s ciljem da zajednički jačamo socijalne usluge na cijelom otoku te osnažujemo i unaprjeđujemo radni potencijal teže zapošljivih žena - istaknula je načelnica Gugić.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.