2 min. čitanja

FOTO U Veloj Luci održano Državno prvenstvo u sportskom ribolovu - Seniori lov štapom iz brodice

FOTO U Veloj Luci održano Državno prvenstvo u sportskom ribolovu - Seniori lov štapom iz brodice
Foto: Anđela Šćepanović

VELA LUKA - Proteklog vikenda u Veloj Luci održano je Državno prvenstvo u sportskom ribolovu - Seniori lov štapom iz brodice. Organizator ovog prvenstva je Savez za sportski ribolov na moru, a domaćin DSRR Zubatac iz Vele Luke.

Prvenstvo je otvoreno u petak u 18:30 u konobi Stari ribar, a bili su prisutni natjecatelji, barkarijoli, domaćin i organizatori. Sve prisutne je pozdravio predsjednik DSRR Zubaca Nikola Žuvela, nakon čega je riječ prepustio Đuri Marinoviću, predsjedniku Saveza.

Đuro Marinović je još jednom istaknuo svoje luško podrijetlo i ljubav prema Veloj Luci. Prisjetimo se prije godinu dana u Veloj Luci je održano Ekipno državno prvenstvo u udičarenju, koje se tada po prvi put kao takvo organiziralo u Hrvatskoj gdje je također prisustvovao Đuro Marinović.

Na Državnom prvenstvu u sportskom ribolovu - Seniori lov štapom iz brodice prvo mjesto je osvojio Ivan Galzina iz "Zubatac" Zadar sa ulovom prvi dan 4257 grama, a drugi dan 2415  grama, drugo mjesto je osvojio Darko Dvornik iz kluba "Spinut" Split sa ulovom prvi dan 2212 gram, a drugi dan 2121 gram dok je treće mjesto pripalo Dilanu Mileta iz "Galeb" Raša koji je prvi dan ulovio 2070 grama, a drugi dan 2105 grama.U kategorijama parova, prva tri mjesta su zauzeli parovi iz kluba "Zubatac" Zadar,  a najbolji ulovljeni primjerak je imao Darko Dvornik iz "Spinut" Split s ribom koja je težila 853 grama.

Anđela Šćepanović

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.