1 min. čitanja

U Velebitskom kanalu planiraju uzgajati kalifornijske pastrve – Građane pozivaju da se uključe u javnu raspravu

U Velebitskom kanalu planiraju uzgajati kalifornijske pastrve – Građane pozivaju da se uključe u javnu raspravu
Foto: Pixabay/Ilustracija

Pozivaju se građani Ličko-senjske županije da se uključe u javnu raspravu o Studiji utjecaja na okoliš uzgajališta kalifornijske pastrve na četiri lokacije u Velebitskom kanalu.

Studija utjecaja na okoliš provodi se za četiri lokacije u Velebitskom kanalu – u Uvalama Trsina i Tvrduša, zatim u Uvalama Bilančevica i Bočarije Vele, u ponudi su i Uvale Velika i Mala Črnika te Uvale Marasovka i Pećci.

Javna rasprava održat će se od 13. srpnja do 11. kolovoza u Gradu Senju i Općini Karlobag, a uvid u Studiju utjecaja na okoliš moći će se dobiti na internet stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ili osobno u sjedištu senjske gradske uprave i Općine Karlobag u vremenu od 8 do 14 sati.

Predviđeno je i javno izlaganje Studije utjecaja na okoliš koja će se održati 27. srpnja u općinskoj vijećnici Općine Karlobag s početkom u 9 sati, te isti dan u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Milutina Cihlara Nehajeva u Senju 13 sati.

Više informacija o javnoj raspravi te o samom projektu možete pronaći na službenoj internet stranici Grada Senja te na ovoj poveznici.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.