1 min. čitanja

U Torinu održana prezentacija Kvarnera i Hrvatske

U Torinu održana prezentacija Kvarnera i Hrvatske
Foto: TZ Kvarner

Cilj ovakvih prezentacija je održavati interes za destinaciju Kvarner, informirati agente o novostima te ih potaknuti da što više uključuju Kvarner u svoje programe.

Turistička zajednica PGŽ Visit Kvarner u suradnji sa Predstavništvom HTZ-a u Italiji Croatia Full of life održala je prezentaciju Kvarnera za talijanske turističke agente.  

Cilj ovakvih prezentacija je održavati interes za destinaciju Kvarner, informirati agente o novostima te ih potaknuti da što više uključuju Hrvatsku i Kvarner u svoje programe, priopćili su iz TZ Kvarner.

Nastavno na prepoznatljivost regije Kvarner u regiji Piemonte te upoznavanja turističkih potencijala regije, ove jeseni će TZ PGŽ zajedno sa FIAVET Piemonte Fiavet Piemonte i Predstavništvom HTZ-a u Italiji organizirati studijsko putovanje agenata na Kvarner.

Foto: TZ Kvarner

Italija i dalje među našim najvjernijim tržištima, a samo prošle godine nas je posjetilo preko 200.000 Talijana koji su ostvarili gotovo milijun noćenja na Kvarneru što je za čak 78 posto više u odnosu na 2021. godinu.

B.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.