1 min. čitanja

U tijeku uklanjanje panjeva u pulskim parkovima za sigurniji boravak u prirodi

U tijeku uklanjanje panjeva u pulskim parkovima za sigurniji boravak u prirodi
Foto: Pixabay

PULA - U petak, 10. veljače 2023. godine trgovačko društvo Pula Herculanea započet će s uklanjanjem panjeva na zelenim površinama na nekoliko lokacija u gradu Pula.

U jutarnjim satima započet će s uklanjanjem panjeva u neposrednoj blizini dječjeg igrališta u Parku Franje Josipa I kako bi se prostor za dječji igru i boravak u prirodi učinio sigurnijim. Na isti način nastavit će i u Parku kralja Zvonimira i u Parku žrtava fašizama. Po obavljenom poslu u ovom dijelu grada slijedi Park Monte Zaro i Mornarički park.

Foto: Grad Pula

Na taj način pripremit će se travnate površine za kvalitetniju i sigurniju košnju tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci, a pri tome će se i osigurati nova sadna mjesta za sadnju mladih stabala na javnim zelenim površinama grada Pule tijekom nadolazećeg razdoblja.

Iz sigurnosnih razloga mole se građanke i građani da se ne zadržavaju u blizini rada stroja te da se kreću na sigurnoj udaljenosti, a posebno djeca budući da se radovi izvode u blizini dječjih igrališta, upozoravaju iz Grada Pule.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.