1 min. čitanja

U sklopu projekta "A Touch of Croatia" predstavljen Grad Zadar i njegova turistička ponuda

U sklopu projekta "A Touch of Croatia" predstavljen Grad Zadar i njegova turistička ponuda
Foto: Grad Zadar

U sjedištu Predstavništva Europske komisije u Budimpešti, u prostoru Európa Pont 18. lipnja 2024. u sklopu projekta „A Touch of Croatia“ predstavljen je Grad Zadar i njegova turistička ponuda.

Riječ je o događaju koji organizira veleposlanik Republike Hrvatske u Mađarskoj NJ. E. Mladen Andrlić u kojem se veleposlanicima i predstavnicima diplomatskog zbora akreditiranima u Mađarskoj, čelnicima mađarskih tijela i Hrvata u Mađarskoj predstavila kulturno-turistička ponuda Grada Zadra i Općine Lokve te Koprivničko-križevačke županije. Kulturni sadržaj je obogaćen i izložbenim projektom Muzeja za umjetnost i obrt, djelima Križevčanina Marijana Detonija čiji radovi će se moći pogledati do 2. srpnja 2024. u prostoru Európa Pont.

Foto: Grad Zadar

Zanimljivosti Zadra predstavile su pročelnica za gospodarstvo Grozdana Perić, kao izaslanica gradonačelnika, te direktorica TZ Grada Zadra Iva Bencun. Nakon formalnog dijela programa i otvorenja izložbe, druženje se nastavilo na otvorenom gdje su uzvanici mogli kušati i gastronomsku i enološku ponudu predstavljenih jedinica lokalne samouprave.

I.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.