1 min. čitanja

U Rijeku jutros stigla dva kruzera s tisućama turista

U Rijeku jutros stigla dva kruzera s tisućama turista
Foto: BuR / Facebook

RIJEKA - Jutros su u Rijeku uplovila dva velika kruzera, "Mein Schiff 5" i "Marella Explorer 2" te više od deset manjih kruzera-jedrenjaka ID Rive Toursa, s više od 4500 putnika i 1600 članova posade, izvijestila je Turistička zajednica Grada Rijeke. Riječka Turistička zajednica i Turistička zajednica Kvarnera, zajedno s Lučkom upravom Rijeka dočekali su goste s kruzera darujući im prigodne darove i informativne brošure kako bi što kvalitetnije proveli vrijeme u Rijeci.

Za goste kruzera organizirani su brojni izleti, a najviše interesa je za izlete u Rijeku i okolicu te nešto manje za otok Krk, Istru i Zagreb, prenosi Index. Najviše gostiju koji ostaju u Rijeci posjećuje Trsat te uživa u organiziranim razgledima središta grada, kulturno-povijesnih znamenitosti, tržnice i muzeja.

"Do kraja godine očekujemo još nekoliko kruzera"

Dolaskom kruzera Rijeka se promovira kao turistička destinacija i prepoznatljiva kruzing-destinacija, koja se potpuno oporavila nakon pandemije i vratila se u još boljem izdanju od izvrsne 2019.

- Do kraja godine očekujemo još nekoliko brodova za kružna putovanja i to po dva u kolovozu, rujnu i listopadu te jedan u studenom što je svakako dobra najava za izvrsnu post-sezonu i potpuni opravak tog segmenta tržišta - istaknula je Turistička zajednica Grada Rijeke.

Hina

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.