1 min. čitanja

U Puli na Verudi udarao po zgradama, automobilima i kantama za otpad - Razbio pet vozila i semafor

U Puli na Verudi udarao po zgradama, automobilima i kantama za otpad - Razbio pet vozila i semafor
Foto: PU istarska

Policijski službenici priveli su osumnjičenog u pritvorsku jedinicu zbog sumnje da je počinio šest kaznenih djela.

Pulska je policija u nastavku kriminalističkog istraživanja utvrdila sumnju da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom te pet kaznenih djela oštećenja tuđe stvari.

Osumnjičenog se tereti da je 26. studenoga od 23 do 23.30 sati prilikom narušavanja javnog reda i mira na Verudi, udarao po zidovima zgrada, parkiranim vozilima i kantama za otpad. U svom pohodu je u Tomassinijevoj ulici razbio retrovizore na tri parkirana automobila, pulskih registracijskih oznaka, a na jednom od njih je razbio i vjetrobransko staklo. Time je 27-godišnjakinju, 30-godišnjakinju i 51-godišnjaka oštetio za nekoliko tisuća eura.

U istoj ulici je, nakon što je muškarac s kojim je bio u društvu zaustavio taxi vozila, rukama i nogama počeo udarati po automobilu. Pritom su nastala udubljenja i ogrebotine na automobilu te je 36-godišnji vlasnik oštećen za nekoliko tisuća eura.

No, to nisu bili jedini automobili koje je muškarac oštetio. U Spinčićevoj ulici razbio je retrovizor na još jednom automobilu, pulskih registracijskih oznaka, čime je 59-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko stotina eura.

Osim automobila, meta napada 25-godišnjaka bio je i semafor na raskrižju Tomassinijeva i Buducinove ulice. Naime, osumnjičeni je iz kućišta semafora iščupao zeleno svijetlo te je na taj način onesposobio semafor i ugrozio sigurnost prometa.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

I.V.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.