1 min. čitanja

U ponedjeljak akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Rabu

U ponedjeljak akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Rabu
Foto: Veronika Karlić (ilustracija)

RAB - Gradsko društvo Crvenog križa Rab u ponedjeljak 16. siječnja 2023. organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi, a svakog darivatelja čeka bon zahvale.

Gradsko društvo Crvenog križa Rab organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi u ponedjeljak 16. siječnja 2023. u prostorijama društva, na adresi Banjol 20 - iza Doma za starije.

Akcija je jednodnevna, traje od 9:00 do 16:30 s pauzom od 12 do 13 sati. Svi su dobrodošli. I iskusniji darivatelji koji nisu mogli darivati krv u mjesecu studenome i svi koji to žele učiniti prvi puta, pozivaju iz GDCK Rab.

Ravnateljica društva Tanja Rizner, poručuje da svakog darivatelja čeka bon zahvale od strane Gradskog društva Crvenog križa Rab koji se može iskoristiti u Conte Neru, trgovinama Petra ili u U.O. Luna kroz sljedećih 15 dana.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Uskoro prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Krku
Gradsko društvo Crvenog križa Krk poziva na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Domu zdravlja Krk. Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održat će se 9. siječnja 2023. u Domu zdravlja Krk u gradu Krku od 8:00 do 14:00 sati. Uz predočenje darovateljske knjižice na dan akcije osiguran je
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.