1 min. čitanja

U Piranu uklonili sva napuštena plovila i stavili na hrpu: "Ukoliko ne možete dokazati vlasništvo, uništit ćemo ih i prodati!"

U Piranu uklonili sva napuštena plovila i stavili na hrpu: "Ukoliko ne možete dokazati vlasništvo, uništit ćemo ih i prodati!"
Foto: Facebook / Okolje Piran d.o.o.

PIRAN - Komunalno društvo iz Pirana, Okolje Piran d.o.o. poziva sve potencijalne vlasnike napuštenih plovila da ih preuzmu, ako, naravno imaju nepobitne dokaze o vlasništvu.

Javno preduzeće Okolje Piran poziva vlasnike napuštenih plovila uklonjenih iz Kanala sv. Jerneja u svibnju i lipnju 2021, koji su bez identifikacijskih oznaka i čiji vlasnik ne može biti identificiran, da svoja plovila mogu preuzeti u Sabirnom centru Dragonja najkasnije do 15. travnja 2024. godine.

Plovila će biti vraćena vlasnicima nakon što donesu vjerodostojne dokaze o vlasništvu i nakon plaćanja troškova uklanjanja i pohrane.

Ukoliko vlasnici u određenom roku ne preuzmu napuštena plovila, OKOLJE Piran d.o.o. predat će ih ovlaštenom primatelju na daljnje uništavanje ili prodati zainteresiranim kupcima.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.