>
  1 min. čitanja

U Dubrovnik stigao kruzer pun svingera - Uskoro stiže i u Šibenik

U Dubrovnik stigao kruzer pun svingera - Uskoro stiže i u Šibenik
Foto: Wikimedia / Screenshot

DUBROVNIK - Kruzer kompanije Azamara u Dubrovnik je stigao jutros i usidrio se pred Lokrumom.

Putovanje je namijenjeno isključivo svingerima, a pred Gradom će se zadržati jedan dan, nakon nakog čega će krenuti prema Kotoru. Osim u Dubrovnik, kruzer će uploviti i u Šibenik, i to dan prije, a posjetit će i talijansku obalu, odakle će putovanje krenuti i završiti.

Radi se o putovanjima koje organizira meksička agencija 'Original Group' koja ima svoje svingerske resorte, ali i brodove na kružnim putovanjima koji djeluju pod brendom 'Desire', a namijenjeni su parovima koji u svoje seksualne odnose uključuju i druge osobe. Za Dubrovnik kažu kako je idealan za sve one koji 'traže raj na zemlji'.

Inače, brod je opremljen luksuznim sobama, bazenima, restoranima, barovima, prostorima u kojima se održavaju senzualne zabave i tematske večeri, ima i kasino, kao i spa i fitness centar, a moguće je unajmiti i fotografa koji će putnike fotografirati u destinacijama koje posjete, piše Dubrovački dnevnik.

Nije to prvi takav posjet Dubrovniku. Podsjetimo, kruzer je u dubrovački akvatorij uplovio i u rujnu 2015. godine te je sa sobom doveo 700 putnika. Kruzer je bio usidren kod Lokruma, a Dubrovčani su goste opisali kao imućne i pristojne. A nije ni na brodu baš sve moguće.

Iako se radi o slobodnom društvu, seks na javnim mjestima broda nije dopušten nego su putnici u tom slučaju obvezni povući se u intimu svojih soba. Na uzbudljivom putovanju se održavaju senzualne tematske večeri, performansi, partiji na bazenu, erotske radionice...

Fotografiranje i snimanje područja broda na kojima gosti mogu odabrati ne nositi robu, kao što su sobe za spavanje, tzv. playroom i jedan od bazena, je strogo zabranjeno. Iza ponoći je potrebno stišati glazbu i poštovati kućni red.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.