1 min. čitanja

TZ Zadra bira direktora – Ne svidi li im se netko, mogu poništiti natječaj bez ikakvog obrazloženja

TZ Zadra bira direktora – Ne svidi li im se netko, mogu poništiti natječaj bez ikakvog obrazloženja
Foto: Boris Kačan

ZADAR – Turistička zajednica grada Zadra objavila je natječaj za novog direktora. Radno mjesto podrazumijeva puno radno vrijeme i to na razdoblje od četiri godine.

Na internetskoj stranici Turističke zajednice grada Zadra u petak je objavljen natječaj za direktora TZ grada Zadra.

U natječaju koji traje osam dana, traži se između ostalog i radno iskustvo na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme odnosno najmanje dvije godine
radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu.

Direktor može postati i osoba koja u trenutku sklapanja ugovora o radu nema položen stručni ispit za rad u turističkom uredu uz uvjet da stručni ispit položi u roku od jedne godine od dana stupanja na rad ili osoba koja ima odgovarajuću stručnu spremu i najmanje pet godina radnog staža na poslovima u turizmu u toj stručnoj spremi.

Turističko vijeće Turističke zajednica grada Zadra obavit će administrativnu provjeru i pregled pristiglih prijava za provedbu natječaja te provesti intervju s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete Natječaja.

U natječaju su ostavili i opciju ako im nešto ili netko ne bude po volji. Napisali su, naime, da zadarska Turistička zajednica zadržava pravo u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj, odnosno pravo ne odabrati ni jednog kandidata/kinju, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima. Što to točno znači, ostaje da svatko zaključuje prema viđenom u propisanim uvjetima natječaja.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.
//