1 min. čitanja

Trogodišnje krstarenje? Da, postoji ta opcija!

Trogodišnje krstarenje? Da, postoji ta opcija!
Foto: Unsplash

SVIJET - Želite li vidjeti svijet, ovo bi mogao biti način da to ostvarite. U ponudi je prvo trogodišnje krstarenje svijetom prilikom kojega će putnici posjetiti 135 zemalja na sedam kontinenata.

Putovanje prilikom kojeg ćete prijeći više od 200 tisuća kilometara počinje 1. studenog 2023. iz Istanbula, s time da se ukrcati možete također u Barceloni i Miamiju. Kruzer MV Gemini posjetit će ukupno 375 luka.

Iako je teško zamisliti boravak na brodu od tri godine, vjerujte da MV Gemini ima sve potrebno. Kapacitet mu je nešto više od tisuću osoba, a ima prvoklasni restoran, nebrojene aktivnosti, urede, bazene, teretane i ostalo. Na raspolaganju je također cijelodnevno liječenje i liječnička služba, uključena u cijenu putovanja.

I sad naravno, pitanje svih pitanja. Koliko sve to skupa stoji? Paketi počinju od 29.999 dolara godišnje tako da za trogodišnju uživanciju treba najmanje 90 tisuća 'zelembaća'. Eto, sad kad to znate i iznos vam je prihvatljiv, a vremena imate u izobilju, možda je vrijeme za avanturu života, piše Punkufer.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz Luke Dubrovnik najavljuju: “Ove godine se u Gradu očekuje gotovo 400 kruzera”
Tijekom 2020. godine, kruzing turizam u Dubrovniku, ali i ostatku svijeta, je u potpunosti izostao. Pandemijsko razdoblje zadalo je težak udarac turizmu, a pogotovo onom kruzerskom. Iako je pandemija još vladala, u 2021. godini se turizam donekle počeo oporavljati, ali uz velike restrikcije, mjere…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.