2 min. čitanja

Triatlonci, daljinski plivači, rekreativci - Nikako ne propustite plivački maraton Zaton Mali!

Triatlonci, daljinski plivači, rekreativci - Nikako ne propustite plivački maraton Zaton Mali!
Foto: SLUŽBENA STRANICA PLIVAČKE I VATERPOLO UDRUGE DANČE

Daljinsko plivanje – 23/07/2023 Zaton Mali (Dubrovnik) – najava utrke: Rekreacijska utrka 1500 m te Dalmatinski kup daljinskog plivanja 3000 m.

- Poštovani daljinski plivači, rekreativci, triatlonci, veseli nas pozvati vas na plivački maraton koji će se održati u nedjelju, 23. srpnja 2023. u Zatonu Malom kod Dubrovnika  (lokacija start i finish: https://goo.gl/maps/BKE6LPgYiPAVmuGk8 ) u organizaciji naše Udruge daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru „Danče“ Dubrovnik - objavili su na svojim službenim stranicama iz Udruge.

Foto: SLUŽBENA STRANICA PLIVAČKE I VATERPOLO UDRUGE DANČE

Plivat će se oko trokut staze (na slici ispod) u smjeru obrnuto od kazaljke na satu, start i finish plaža Bunica – 1. bova kamp u dnu vale – 2. bova kod crkve sv. Antuna Padovanskog – 3. okretna bova ili finish na istome mjestu gdje i start – plaža Bunica. Plutače se obilaze lijevim ramenom.

Svi sudionici utrka sudjeluju na osobnu odgovornost koja nije prenosiva na organizatore i priređivače natjecanja niti u slučaju više sile, i samom prijavom na ovo natjecanje oslobađaju organizatora (UDPSRM Danče) bilo kakve odgovornosti za svoje osobno zdravlje, kao i imovinu na lokaciji održavanja plivačkog maratona, ili na putu do mjesta održavanja istoga.

Istovremeno će startati dvije utrke, ona rekreacijska na 1500 m (1 krug oko postavljene staze) te utrka od 3000 m (dva kruga)  koja se boduje za Dalmatinski kup u daljinskom plivanju – Zaton Mali 2023.

Sve informacije o prijavama, kotizaciji i vremenu utrke, pogledajte na stranicama plivačke i vaterpolo udruge Danče.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.