1 min. čitanja

Tradicionalni koncert “Pismo moja, hrli tamo – Zagrebu na dar”, 3.prosinca 2023.

Tradicionalni koncert “Pismo moja, hrli tamo – Zagrebu na dar”, 3.prosinca 2023.
Foto: PROMO

ZAGREB - Tradicionalni koncert najboljih dalmatinskih klapa na kojem nastupaju najuspješnije klape nagrađene na najznačajnijem klapskom natjecanju, Festivalu dalmatinskih klapa koji se održava u srpnju 2023. godine u Omišu, središtu klapske pjesme 57. put zaredom.

Koncert u Lisinskom glazba je za dušu svim Zagrepčanima i brojnim Dalmatincima u Zagrebu, kako onima koji žive i rade u hrvatskoj metropoli, tako i studentima koji koriste priliku utažiti želju za rodnim krajem kroz pjesmu, ali i kroz zajednička druženja poslije koncerta.

Tradicionalna gostovanja najboljih klapa u Lisinskom pridonose učvršćivanju odnosa između Zagreba i Omiša te suradnji koja je postala simbolom zajedništva hrvatskog sjevera i juga.

Nagrađene klape s ovogodišnjeg 57. Festivala dalmatinskih klapa Omiš:

Muška klapa Bošket - Zagreba

Muška klapa Dalmari - Maribor, Slo

Muška klapa Mriža - Split

Ženska klapa Armorin - Zagreb

Ženska klapa Kapric - Zadar

Ženska klapa Oželanda - Zagreb

Ženska klapa Mirabela (CZK) - Omiš

Mješovita klapa Kampaneli - Donja Kaštela

Mješovita klapa Žrnovnica - Žrnovnica

Gost koncerta: Ivica Sikirić Ićo

Dio programa biti posvećen u čast velikog klapskog tenora Vinka Coce, povodom desete obljetnice njegove smrti (27. listopada 2013.).

Studenti ostvaruju 50 % popusta na cijenu ulaznice uz predočenje studentske isprave. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.