2 min. čitanja

Tko kaže da žena na brodu donosi nesreću?

Tko kaže da žena na brodu donosi nesreću?
Foto: Unsplash

SPLIT - 'Nesretni' šarun je, u rasponu kraćem od deset minuta, bio tri puta na brodu i u tih deset minuta promijenio usta tri različita šampjera. Pročitajte u nastavku o zanimljivoj dogodovšitini.

Sa zanimljivom pričom javio se iz Splita Zvonimir Popović, a ona uključuje više riba koje su više puta bile na brodu i u moru, i koje su više puta bile u ustima drugih riba.

Zanimljivo je i što priča uključuje Zvonimirovu djevojku Anamariju Božić Jandrić koja je u tom ribolovnom pohodu bila puno uspješnija od njega. Evo što je Zvonimir ispričao za Novi List o tom događaju:

- Prije nekog vremena sam isplovio s curom na šampjere. Ja sam lovio na jig, dok je ona lovila na male udice sitniju ribu jer naprosto voli takav ribolov. Uživa u onoj igri nadmudrivanja i grickanja s tim da jig kao jig, ona jednostavno ne voli - započeo je Zvonimir.

- Tako smo bili usidreni na braku i lovili na 85 metara dubine. Premda je bila bonaca kurenat je bio dosta jak. Ukratko, da ne duljim, ja sam na jigu bio totalna šteta, bez ulova i bez ikakvih naznaka prisustva neke ribe. A za razliku od mene, ona je uspjela na vrlo slab pribor i male udice zakačiti neku veću ribu koja je nakon par metara pumpanja i navlačenja nažalost ispala - rekao je i dodao da je i dalje osjećala težinu na štapu tako da je na kraju nakon svega izvukla šaruna.

- Rekao sam joj da je ulovila šaruna kojeg je šampjer zgrabio i ispljunuo. Tog istog šaruna sam naješkao na moj štap i predvez. Da skratim priču… Upravo je na tog šaruna u sljedećih pet minuta ulovila dva šampjera - nastavlja Zvonimir.

Njemu je cijela priča jako zanimljiva jer je taj nesretni šarun, kako navodi, u rasponu kraćem od deset minuta bio tri puta na brodu i u tih deset minuta promijenio usta tri različita šampjera.

- Mislim da ne trebam posebno spominjati koliko je bila sretna i ponosna na svoj uspjeh - ispričao je za Novi List.

PROČITAJTE JOŠ:

Jigao pa nasukao luca od preko 11 kilograma
Plima i jugo su pravi okidač za kapitalce kaže Đani Babić koji je jigao pa nasukao luca od preko 11 kilograma čime je oborio vlastiti rekord. Iz Dubrovnika se javio Đani Babić koji je u jednom od posljednjih ribolovnih pohoda uspio oboriti vlastiti rekord. Nije to bio lagan
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.