1 min. čitanja

Svako naše malo smišno misto treba društveni život - u Poljani na Ugljanu za to su se ovako pobrinuli!

Svako naše malo smišno misto treba društveni život - u Poljani na Ugljanu za to su se ovako pobrinuli!
Foto: Boris Kačan

Udruga Pojonsko srce uredila je i otvorila ugostiteljski objekt pod nazivom - Krčma koji će postati kulturni i zabavni centar mjesta!

Poljana na Ugljanu više neće biti ista jer sada imaju društveni centar koji im je toliko trebao.

Na temelju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora Općine Preko, udruga je početkom veljače dobila na korištenje prostor u središtu mjesta, uredila ga i prošli vikend upriličila veliko otvorenje – Krčme!

U udruzi napominju da je bilo teško povjerovati i zamisliti da će objekt biti otvoren prije početka lipnja, ali golemom voljom, željom i entuzijazmom u rekordnom roku sve su radove na objektu financirali i izveli članovi i simpatizeri udruge, javlja portal Naši Školji.

Udruga Pojonsko srce bit će temelj i glavni nositelj projekta, a u planu je podići kvalitetu svih usluga na najveću moguću razinu kako bi objekt bio što funkcionalniji i udobniji ne samo za mještane nego i za sve goste koji se zateknu u Poljani.

- Znamo da nas čeka veliko iskušenje, trudit ćemo se opravdati povjerenje svih jer želimo, na dobrobit svih naših mještana i čitave zajednice, poboljšati ne samo kulturni, zabavni i sportski nego cjelokupan društveni život u našemu molomu mistu - poručuju članovi Udruge Pojonsko srce.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.