1 min. čitanja

SUPERPOTJERA Trogiranka pobijedila svih pet lovaca i osvojila 25.000 eura

SUPERPOTJERA Trogiranka pobijedila svih pet lovaca i osvojila 25.000 eura
Foto: Screenshot / HRT

Trogiranka Ela Franić na kvizu Superpotjera osvojila je 25.000 eura pobijedivši svih pet lovaca! Sreća prati hrabre, rekla je nakon dramatične pobjede.

Zvijezda pretposljednje ovosezonske Superpotjere, Trogiranka Ela Franić, odnijela je pobjedu u duelu s cijelim supertimom. U prvom je krugu osigurala iznos od 500 eura. Potom je dobila ponude lovaca odabravši borbu protiv svih petero za 25.000 eura i uz 15 sekundi prednosti.

Foto: Screenshot / HRT

Iako su lovci imali sve točne odgovore, dvije sekunde preostalog vremena donijele su joj pobjedu, a ona je to prokomentirala riječima "Sreća prati hrabre".

Morana je ocijenila da je borba bila ravna pravoj drami. Dean je istaknuo da je ova igra pokazala kako ovaj format savršeno funkcionira.

- Mi smo bili odlični i nismo imali ni jednu grešku, ali je vremenska razlika bila dovoljno na njenoj strani da se, odigra li dobro, nema čega bojati. To je ona pokazala. Imala je hrabrost, znanje, brzinu i mi joj nismo mogli ništa. Bravo!, rekao je.

Ela je na početku emisije spomenula da bi s osvojenim novcem sinu kupila automobil. Poželjela je otići i na medeni mjesec na kojemu nije bila. Dodala je i da obožava Italiju pa bi za destinacije bračnog putovanja odabrala Firencu i Veneciju.

B.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.