1 min. čitanja

STIGAO KANADER Na Kornatima buknuo "malo veći" požar!

STIGAO KANADER Na Kornatima buknuo "malo veći" požar!
Foto: Franjo Jurić

Izgleda da je vatra koja gori na Kornatima preozbiljna da bi s njom na kraj izašlo samo troje vatrogasaca koji su pristigli brodom pa je stigla i pomoć iz zraka!

Čitatelji nam šalju nove slike s Kornata gdje je izbio "malo veći" požar. Na opožarenu lokaciju stigao je stoga jedan kanader i jedan air tractor koji skupa s ranije pristiglim vatrogascima sudjeluju u akciji gašenja.

- Tako je, na terenu su kanader i air tractor, požar je malo veći, no uz pristigle avione gasi ga isti broj ljudi kao i ranije. Ne možemo sa sigurnošću reći koliko će gašenje trajati jer se to nikad ne zna, no vjerujemo da ćemo požar u dogledno vrijeme staviti pod kontrolu - rekli su nam iz dežurne službe šibenskih vatrogasaca.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

GORI NA KORNATIMA Evo što su nam rekli vatrogasci
Čitatelj nam je poslao sliku dima koji se “penje” visoko iznad kornatskog otočja. U tijeku je dakle požar pa smo odmah nazvali dežurnu vatrogasnu službu! Na “dežurnom” broju šibenskih vatrogasaca dobili smo potvrdu kako je na Kornatima zaista buknuo požar te kako je postupanje u tijeku. - Vatrogasci su na
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.