2 min. čitanja

Sretnu i bolju Novu 2023. godinu želi vam Morski HR!

Sretnu i bolju Novu 2023. godinu želi vam Morski HR!
Foto: Pixabay

Bila je to godina izazova. Možemo je pamtiti svakako, individualno i kolektivno. Pa iako je počela dobro, rat u Ukrajini i posljedična kriza i divljanje cijena globalno je upropastilo godinu od koje se opraštamo. No, barem u Hrvatskoj, nije sve ni bilo tako loše...

Ipak, zanemarimo li negativne kontekste 2022. godine, mi je možemo pamtiti i po dobrome. Konačno smo spojili Hrvatsku Pelješkim mostom. Ekonomski, u ovoj godini naše gospodarstvo začuđujuće raste, a bronca naših Vatrenih u Katru, samo je šlag na torti.

Raste nam turizam i izvoz, a kamo sreće da jednako tako rastu optimizam i povratak mladih stručnjaka, koji, suprotno svemu ovome i dalje odlaze. Godinu završavamo otvaranjem granica, prelaskom na zajedničku europsku valutu euro i ulaskom u ekskluzivan klub visokorazvijenih zemalja svijeta. Uz sve ovo, čeka nas izglasavanje novog Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama koji bi nakon 20 dugih godina napokon trebao zaštititi naše more i obalu!

Doista se iskreno nadamo da ćemo sve ovo dobro i pametno iskoristiti, pa da će 2023. godina biti prva u nizu dobrih i plodnih godina.

Godina Morskog HR

Morski HR također je zabilježio rekordnu godinu po posjećenosti. S 10,6 milijuna pregleda naših stranica i više od 3 milijuna jedinstvenih korisnika, možemo vam, dragi čitatelji, reći samo: hvala na povjerenju!

Osim uvođenja podcasta, u suradnji s našim partnerima, RTL televizijom i kanala Morski TV na Youtubeu, u rujnu smo redizajnirali naš portal, koji je sad još brži i efikasniji, a platforma Ghost, na kojoj Morski HR sad radi, tehnološki trenutno spada u najmodernije globalne sustave news portala, čije mogućnosti tek namjeravamo iskoristiti.

Uz sve navedeno, Morski HR je napravio i zaokret u komunikaciji s ljudima, zbog kojih je tu, vas, naših cijenjenih čitatelja. Administratori društvenih mreža trude se u direktnoj komunikaciji odgovoriti na što više vaših pitanja. Ponekad to znači odgovarati i na neugodna pitanja i provokacije, no nastojimo to raditi isključivo argumentirano te (ponekad nam i to upali) uključiti i nešto smisla za humor. Molimo vas stoga, dragi naši, da nam oprostite i neke manje svijetle trenutke, ako smo ponekad i griješili, jer iza ovih slova stoje ipak ljudi, a ne strojevi. Trudit ćemo se biti bolji!

Uz nadu da će nam godina ispred nas donijeti sve dobro i bolje od godina za nama, želimo vam od srca sretnu i uspješnu Novu 2023.!

Čitajte nas i pratite i dalje. Nećemo vas iznevjeriti...

Vaš

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.