1 min. čitanja

Splitski "Race for cure" - Objavljen datum trke protiv raka dojke

Splitski "Race for cure" - Objavljen datum trke protiv raka dojke
Foto: ŽL protiv raka Split

SPLIT - Utrka će se održati 24. rujna u 18 sati na splitskoj Rivi.

Splićani i svi koji im se pridruže u dobroj volji trčat će i šetati za hrabre žene koje će se na Rivi okupiti u posebnim, ružičastim majicama.

Prijavite svoju ekipu OVDJE i i pridružite se plemenitoj splitskoj utrci u nedjelju, 24. rujna u 18 sati na splitskoj Rivi. U Županijsku ligu protiv raka, koja je organizator ove utrke, prijašnjih je godina pristiglo na više od tisuću prijava timova, obitelji, brojnih pojedinaca, tvrtki i institucija, što svjedoči o podršci malog čovjeka malom čovjeku kad je najpotrebnije, donosi Dalmacija danas.

Grad Split i ove godine je na sceni ovog svjetskog projekta koji se na razini Europe, trči u čak 28 zemalja i 47 gradova.

Svi sudionici nositi će bijele majce sa znakom utrke kao podršku našim damama u ružičastim majicama. Damama oboljelim od karcinoma dojke koje svojim prisustvom jačaju vjeru usprkos svim nedaćama i svjedoče nam radost života svojim osmijesima.

Pred kraj akcije, u zrak će se pustiti i bijele golubice, simbol borbe i hrabrosti te znak sjećanja na sve koji su životnu bitku izgubili, piše Dalmacija danas.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.