2 min. čitanja

Skijalište s pogledom na Kvarner otvorilo sezonu

Skijalište s pogledom na Kvarner otvorilo sezonu
Foto: Unsplash / Ilustracija

RIJEKA - Na Platku kreće skijaška sezona, ali i brojna događanja. Ove subote održat će se međunarodno europsko skibike natjecanje na kojem će nastupiti 40 natjecatelja iz 11 zemalja.

Niske temperature donijele su na omiljenom skijalištu Riječana dostatne količine prirodnog snijega što omogućava otvaranje i onih staza koje nisu obuhvaćene sustavom zasnježenja.

Bude li sve išlo prema planu, od danas do petka bit će otvorene staze Radeševo 1, Turistička i Baby staza dok će se za vikend otvoriti i ostale.

Noćno skijanje bit će organizirano utorkom i petkom od 19 do 22 sata te četvrtkom dnevno-noćno skijanje od 12 do 20 sati, kad god to vremenski uvjeti budu omogućavali.

Dnevno skijanje i radno vrijeme žičare, vučnica i traka je svakim danom od 9 do 16 sati. Blagajna se otvara u 8 sati, a za noćno skijanje utorkom i petkom u 18 sati.

Dnevne i tjedne skijaške karte osim na blagajni Platka, mogu se kupiti i online putem stranice https://www.mojskipass.si/ te na benzinskim postajama Petrola. Sezonske karte i karte po povlaštenim cijenama moći će se i nadalje kupiti isključivo na skijalištu.

Ove subote na Platku će se održati međunarodno europsko skibike natjecanje na kojem će nastupiti 40 natjecatelja iz čak 11 zemalja, navodi se na stranicama Goranskog sportskog centra.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

FOTO: Zima pokazuje zube, pogledajte kadrove s Učke
Na Učku je stigao prvi ‘pravi’ ovogodišnji snijeg! Jeste li spremni za snježne radosti? Nema ljepše vijesti za ‘snjegoljupce’ od prvog snježnog pokrivača! Pogledajte kako danas izgleda Učka, a nađete li se u blizini, šteta bi bilo ne prošetati bajkovitom prirodom.. Vi ostali možete uživa…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.