1 min. čitanja

SJAJAN USPJEH Sestre Jurković ušle u finale Svjetskog veslačkog prvenstva!

SJAJAN USPJEH Sestre Jurković ušle u finale Svjetskog veslačkog prvenstva!
Foto: Facebook

U polufinalnoj utrci, sestre Ivana i Josipa Jurković su s vremenom 7:16.61 zauzele treće mjesto i  tako osigurale svoje mjesto u finalu Svjetskog veslačkog prvenstva koje se održava u češkim Račicama.

Prvo mjesto je zauzela rumunjska posada s vremenom 7:11.04, dok je nizozemska posada s vremenom 7:12.75 stigla druga u cilj. Te tri posade osigurale su svoje mjesto u finalu koje je na rasporedu u subotu, 24. rujna u 13:34 h.

- Nemam pojma što da kažem, emocije nas obuzimaju! Ulazak u finale posvećujemo treneru koji je imao živaca kroz cijelu sezonu. Preponosna sam na sestru Josipu koja je nakon samo pola godine od ozljede u finalu Svjetskog seniorskog prvenstva – rekla je Ivana Jurković

U drugoj polufinalnoj utrci mjesto u finalu osigurale su posade Novog Zelanda, Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije.

I.B.

Sestre Jurković izravno u polufinale Svjetskog prvenstva
Na Svjetskom prvenstvu u veslanju koje se održava u češkim Račicama, svoju prvu utrku odradile su sestre Josipa i Ivana Jurković. U svojoj kvalifikacijskoj utrci sestre Jurković zauzele su treće mjesto s vremenom 7:08.57. Prve su bile Rumunjke koje su u cilj ušle s vremenom 7:02.89,
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.