2 min. čitanja

ŠIBENSKO BRODOGRADILIŠTE ZAPOŠLJAVA Ako tražite novi posao, provjerite natječaje Iskre Shipyard!

ŠIBENSKO BRODOGRADILIŠTE ZAPOŠLJAVA Ako tražite novi posao, provjerite natječaje Iskre Shipyard!
Foto: Morski HR

Vodeće brodogradilište na istočnoj obali Jadrana, specijalizirano za remont svih vrsta plovila do 80 metara duljine i novogradnje plovila do 60 metara traži dva radnika na novootvorenim pozicijama. Ako ste u potrazi za poslom i želite raditi u pouzdanom i profesionalnom okruženju - prijavite se i postanite dio njihovog tima!

Tvrtka Iskra Shipyard raspisala je natječaj za dvije pozicije, a ukoliko tražite novi posao pravo je vrijeme da provjerite njihove uvjete. 

Traže radnika na poziciji Projektni inženjer za strojarske sustave za čiju prijavu je potrebna viša stručna sprema sveučilišni prvostupnik ili magistar struke – strojarstvo, dvije do tri godine iskustva, aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te poznavanje rada na programima AutoCAD, Microsoft Office 365.

Osoba na ovoj poziciji prima zadatke od voditelja odjela novogradnje i njemu odgovara za svoj rad, odgovorna je za strojarske sustave na novogradnji, obrađuje upite s izradom potrebnih elemenata ponude i definira tehnički dio ugovora kod preliminarnog i konačnog ugovaranja broda, izrađuje tehničku dokumentaciju i specifikaciju za ugovornu kalkulaciju, izrađuje tehnički opis, odobrava i rješava zahtjeve za izmjene i dopune i priprema dokumentaciju za kalkulaciju naknadnih radova, tumači i odgovorna je za tumačenje propisa međunarodnih organizacija i klasifikacijskih društava te za održavanje kontakata i slanje nacrta na odobrenje. Osim toga odgovorna je i za poštovanje koncepcije projekta, funkcionalnost i ekonomičnost tehničkih rješenja, računsku točnost dijela koji obrađuje, kao i za usklađenost tehničkih rješenja s postavljenim zadatkom i zahtjevom kupca te terminsku usklađenost s rokovima izrade. Surađuje s tehnolozima, voditeljima projekata i voditeljima radionica, kontrolira rad tijekom izrade nacrta i upozorava na nepravilnosti, sastavlja stručna obrazloženja  naručiteljima po pitanju tehničke i konstruktivne problematike, planira dinamiku radova u skladu s gantogramom proizvodnje na novogradnji, koordinira radnike ili kooperaciju na novogradnji u suradnji sa voditeljima radionica.

Natječaj je raspisan i za mjesto Stručni suradnik za financije i računovodstvo. Za prijavu je potrebna srednja stručna sprema ekonomskog smjera ili viša stručna sprema – sveučilišni prvostupnik ili magistar struke, jedna do tri godine iskustva, aktivno služenje engleskog jezika u govoru i pismu, te poznavanje i aktivno korištenje računovodstvenih i financijskih informacijskih sustava kao i napredno poznavanje MS Office paketa. Uvjeti su i operativno iskustvo u svim računovodstvenim aktivnostima, poznavanje relevantnih financijsko-računovodstvenih propisa i regulative, poznavanje MRS (međunarodnih računovodstvenih standarda) te poznavanje i aktivno korištenje računovodstvenih i financijskih informacijskih sustava.

Osoba na ovoj poziciji svakodnevno samostalno obavlja operativne financijsko-računovodstvene zadatke, izrađuje financijske izvještaje propisane zakonskom regulativom, aktivno poznaje i prati propise iz područja financija, računovodstva i poreza, komunicira s nadležnim institucijama, vodi poslovne knjige u skladu s prihvaćenim politikama i procedurama, predlaže strategije za optimizaciju financijsko-računovodstvenih procesa, redovito izvještava Uprave o aktivnostima i zakonskim promjenama te izrađuje mjesečne izvještaje za Menadžment i Upravu.

Svoje prijave možete poslati na mail sales.shipyard@iskra.eu. Prijavite se što prije i postanite dio odličnog poslovnog tima!

ISKRA brodogradilište d.o.o. pruža stabilno okruženje koje nudi mogućnost da se dalje profesionalno usavršavate u skladu s tržištem i kompanijom. Oni svojim zaposlenicima nude rad u međunarodnom okruženju, stalno obrazovanje i profesionalno usavršavanje.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.