2 min. čitanja

Ronioci našli tijelo mladića s prevrnute brodice

Ronioci našli tijelo mladića s prevrnute brodice
Foto: Arhiv / Ilustracija

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao Morski HR, iza 11.15 sati je pronađeno tijelo u moru, na dubini od devet metara, kod Paškog mosta, odnosno mjesta gdje se tragalo za 30-godišnjim mladićem koji je noćas nestao nakon prevrtanja plovila, kad su se tri njegova prijatelja uspjela spasiti.

Tijelo muške osobe pronašle su snage interventne jedinice, izvučeno je i trenutno se prevozi na kopno.

Podsjetimo, iz Zadarske policije su za Morski HR potvrdili da je u 3.17 sati policija dobila poziv u pomoć na lokaciji ispod Paškog mosta, kod lanterne. Tom prilikom tri osobe su isplivale na kopno, dok su za jednu rekli kako nije isplivala nakon što im se neposredno prije prevrnula brodica na predjelu Debela Nožica.

Neslužbeno doznajemo da su mladići s područja Rtine i Ražanca i radi se o dva brata s jedne i druge strane.

A mještani nam kažu da je policija trojicu mladića nosila doslovno na rukama od podnožja do magistrale, dali su im svoje jakne, utoplili ih dekama i odveli ih u bolnicu. Navodno nije riječ o profesionalnim ribarima, no da su išli u ribolov na sviću.

U međuvremenu doznajemo da su preživjeli mladići pušteni iz Opće bolnice Zadar, nakon čega će se vjerojatno znati i više službenih informacija o ovom tragičnom događaju.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

PREVRNULA SE BRODICA, NESTAO MLADIĆ Kod Paškog mosta traje potraga, policajci izvukli tri prijatelja!
Nestanak 30-godišnjeg mladića uzrokovao je pokretanje intenzivne akcije spašavanja kod Paškog mosta, što su za Morski HR potvrdili iz zadarske policije. - U 3.17 sati policija je dobila poziv u pomoć na lokaciji ispod Paškog mosta, kod lanterne. Tom prilikom tri osobe su isplivale na kopno, dok
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.