1 min. čitanja

Rijeka srušila apsolutni turistički rekord! U 9 mjeseci ove godine gostiju kao u cijeloj 2019

Rijeka srušila apsolutni turistički rekord! U 9 mjeseci ove godine gostiju kao u cijeloj 2019
Foto: Moja Rijeka/Marijan Matković/Facebook

RIJEKA - Nešto više od tri mjeseca dijele nas do kraja godine, a u Rijeci tek predstoje događanja poput sajmova, konferencija, kulturnih i adventskih skupova, tako da je vrlo izgledno da će Rijeka postaviti neke sasvim nove rekorde kojima će se stremiti u nadolazećoj godini.

Nastavno na sve najave i rezultate turističkih dolazaka i noćenja u Rijeci tijekom 2022. godine ostvarila su se predviđanja o rušenju turističkih rekorda postavljenih 2019. godine.

Naime, 17. rujna broj noćenja u smještajnim objektima na području grada Rijeke nadmašio je cjelokupni turistički promet iz 2019. godine bilježeći 467.727 noćenja, priopćili su iz Turističke zajednice grada Rijeke navodeći i kako je taj izuzetan turistički rezultat nastao uspješnim sinergijskim radom svih subjekata koji su svoj rad usmjerili ka poboljšanju turističkog proizvoda grada Rijeke.

Kontinuirano poboljšanje kvalitete ali i kvantitete smještajnih jedinica, kvalitetniji rad na turističkoj promociji Rijeke kao hit destinacije, pružanje dodatnih usluga svim posjetiteljima uz izuzetno lijepo vrijeme, doveli su Rijeku do ovakvih rezultata.

Ovakav rezultat jasan je putokaz da turistički djelatnici rade kvalitetan posao i da, uz uvijek moguća poboljšanja, Rijeka uspješno plovi u uzburkanom moru turističkih kretanja koja su pod stalnom prijetnjom ekonomske krize, pandemijskih i ratnih zbivanja, zaključili su u TZG Rijeka, prenosi Novi list.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.