1 min. čitanja

Pulski umirovljenici besplatno uče engleski jezik

Pulski umirovljenici besplatno uče engleski jezik
Foto: Pixabay

PULA - Gradska knjižnica i čitaonica Pula, potaknuta prethodnim iskustvima te zadovoljavajućim odazivom umirovljenika na dosadašnje radionice učenja stranih jezika, organizira novi ciklus radionica učenja engleskog jezika za osobe treće životne dobi. Voditeljica radionica bit će prof. Violeta Juvan.

Ovom prigodom formirat će se dvije grupe polaznika; jedna za umirovljenike s predznanjem engleskog jezika, a druga za one s njegovim naprednim poznavanjem.

Radionice će se održavati utorkom u jutarnjim satima u prostoru Čitaonice kluba umirovljenika, na adresi Giardini 14. Prvi susret planiran je za 17. siječnja 2023.

Budući da je broj sudionika ograničen, potrebno je prijaviti se osobno u Čitaonici, gdje zainteresirani mogu dobiti i više informacija o samom programu. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

Radionice su dio programa poticanja cjeloživotnog učenja i omogućavanja osobama treće životne dobi lakše samostalno snalaženje u svakodnevnim situacijama, kako u virtualnom, tako i u stvarnome svijetu.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.