2 min. čitanja

Pronađeno tijelo nakon 4 dana potrage u Tučepima

Pronađeno tijelo nakon 4 dana potrage u Tučepima

TUČEPI - Nakon 4 dana intenzivne potrage koja je započela u nedjelju 23.04.2023. godine u večernjim satima završila je potraga u Gornjim Tučepima, izvijestila je Hrvatska gorska služba spašavanja iz Makarske.

Naime na poziv Policijske postaje Makarska na teren izlazi 16 pripadnika HGSS stanice Makarska u sklopu koje i jedan potražni tim sa psom te 16 pripadnika DVD Tučepi.

Iduća dva dana potragu nastavljaju pripadnici HGSS-a te im se u srijedu 26.04.2023. godine pridružuju pripadnici HGSS stanice Split sa zapovjednim vozilom te jednim potražnim timom kao i pripadnici HGSS stanice Dubrovnik.

PP Makarska uključuje dodatno još i pripadnike DVD Makarska, DVD Tučepi te DVD Podgora.Potraga je napokon okončana u 16:20 minute pronalaskom beživotnog tijela unesrećene osobe.

Tijelo je transportirano do prometnice u 19:50 sati nakon čega ga preuzima mrtvozornička služba.

Podsjetimo, Splitsko-dalmatinska policija je prije 4 dana zaprimila prijavu nestanka 37-godišnjeg muškarca na istom tom području. Nije potvrđeno da se radi o istoj osobi.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Nestao muškarac kod Tučepa
TUČEPI - Splitsko-dalmatinska policija je jučer zaprimila prijavu nestanka 37-godišnjeg Nicolasa Miguela Bilicicha. Nestao je na području gornjih Tučepa, a za njim je pokrenuta i potraga u kojoj su sudjelovali pripadnici HGSS-a, vatrogasci i policija. U trenutku nestanka na sebi je imao crne hlače…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.