2 min. čitanja

Promotivni film "Come home – Konavle" osvojio još jedno zlato

Promotivni film "Come home – Konavle" osvojio još jedno zlato
Foto: Općina Konavle

Promotivni film TZ općine Konavle „Come home – Konavle“ u produkciji Balduči film-a i u režiji Herve Tirmache-a osvojio je još jedno prestižno priznanje. Naime, na 24. međunarodnom natjecanju turističkog filma i multimedije „The Golden Citygate“ koji se odvija tijekom jednog od najvećih turističkih sajmova – ITB Berlin, film „Come home – Konavle“ osvojio je Golden star (Zlatnu zvijezdu) u kategoriji Region International.

Golden City Gate je kreativan i inovativan način izražavanja u turističkoj industriji. Od 2001. održava se tijekom ITB-a u Berlinu kao međunarodno natjecanje turističkog filma i multimedije.

Na natjecanju se predstavljaju filmovi raznih kategorija. Prijavljeni filmovi prikazuju se profesionalnim stručnjacima iz različitih država, gradova, hotelskih, nacionalnih i međunarodnih turističkih udruženja, kao i posjetiteljima turističkih sajmova.

Pristigli filmovi ocjenjuju se na temelju koncepta i kreativnosti, informacijske vrijednosti, vizualne izvedbe, glazbe, dizajna, emocija, harmonije. Uzima se u obzir čak i interaktivnost web stranica.

Žiri se sastoji od 45 stručnjaka iz područja turizma, marketinga, filma, IT-a, odnosa s javnošću, glazbe, oglašavanja, dizajna, a sudjeluju i ministri, veleposlanici i javne institucije. Precizan izbor sudaca jamči profesionalan i raznolik spektar stručnosti kako bi se dobila profesionalna i objektivna ocjena.
Službeni pokrovitelj natjecanja je Savezna udruga njemačkih filmskih i av producenta e.V. u Wiesbadenu.

A.N.

PROČITAJTE JOŠ:

U novom promotivnom filmu Konavljani pozivaju: “Dođite kući!”
Turistička zajednica općine Konavle snimila je novi promotivni film pod nazivom „Come home“. Scenarij za film potpisuju producentica Spomenka Saraga i redatelj Herve Tirmarche, a glumci Jelena Otašević-Babić i Damir Bogdanović kroz romantičnu priču i niz atraktivnih kadrova pokazuju sve ljepote i posebnosti koje Konavle nude svojim posjetiteljima. Na taj
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.