1 min. čitanja

PROMJENE NA ŠOLTI Za izradu osobnih iskaznica, otočani više ne moraju putovati u Split!

PROMJENE NA ŠOLTI Za izradu osobnih iskaznica, otočani više ne moraju putovati u Split!
Foto: Mup.hr/Screenshot/YouTube

Odlična vijest za stanovnike Šolte! Oni od idućeg četvrtka dio poslova vezanih uz osobne dokumente mogu obaviti na svom otoku.

Od četvrtka, 22.veljače 2024.godine službenici Službe za imigracije, državljanstvo i upravne poslove Policijske uprave splitsko-dalmatinske započinju s uredovnim danima na Šolti. Zajednička inicijativa Općine Šolta i Policijske uprave splitsko-dalmatinske realizirana je u želji da usluga upravnih poslova bude dostupnija građanima Šolte.

Službenici će na Šolti raditi svakog četvrtka u radnom vremenu od 8 do 12 sati u prostoru policijske ispostave u Grohotama. Građani će moći obavljati poslove prijave prebivališta i boravišta, dobiti uvjerenja iz zbirki podataka o prebivalištu, podnositi zahtjeve za izradu osobnih iskaznica i putovnica te preuzimati izrađene osobne iskaznice i putovnice. Službenici će biti na raspolaganju građanima za sve upite iz njihove nadležnosti.

Za dodatna odgovore na pitanja ili pojašnjenja vezana uz izdavanje osobnih dokumenata građanima su na raspolaganju službenici Službe za imigracije, državljanstva i upravne poslove na broju telefona 307-040 ili 307 295 ili možete informacije zatražiti i putem maila st.sidup@mup.hr , javljaju iz PU splitsko-dalmatinske.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.