1 min. čitanja

Pripreme mladih veslačica i veslača u Zatonu i Skradinu

Pripreme mladih veslačica i veslača u Zatonu i Skradinu
Foto: Nives Crnogaća

ŠIBENIK - Prof. Darko Mikšić, izbornik hrvatske veslačke izborne vrste, pozvao je 26 trenutno najboljih hrvatskih mladih veslačica i veslača da aktualne školske praznike provedu na zajedničkim pripremama za predstojeću sezonu.

Tim povodom u Zaton je pozvano 15 juniora, dok je Skradin ugostio 11 mlađih juniora. Veseli reći da skupinu od 26 pozvanih čini i 6 krkašica, odnosno krkaša i to: Franka Zorčić, Franko Dobra, Nikola Knežić, Marko Martinović, Bartol Medić i Jakov Slavica. Naravno, uz imenovane je i trener Milan Radečić koji prati posade po dogovoru s izbornikom.

Rad je osmišljen na način da se vesla najprije po skifovima, a onda u različitim kombinacijama, neovisno o klupskoj pripadnosti, sve kako bi se mogao steći najbolji uvid što, tko i s kim može.

Rad na vodi protječe u idealnim uvjetima mirnog toka rijeke Krke čime su se Zaton i Skradin još jednom potvrdili kao sjajna odredišta za zimski rad veslačkih posada.

Pripreme završavaju u petak 24. veljače nakon čega već 25. veljače sve kandidatkinje i kandidate za izbornu vrstu očekuje Rijeka s već tradicionalnim natjecanjem na veslačkim simulatorima-ergometrima.

Sportski pozdrav!

Dražen Crnogaća

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.