>
  2 min. čitanja

Prijateljice finske premijerke plivale u Modroj špilji, gdje je kupanje zabranjeno

Prijateljice finske premijerke plivale u Modroj špilji, gdje je kupanje zabranjeno
Foto: Instagram

BIŠEVO - Prijateljica inske premijerke Sanne Marin, Sabina Särkkä, pohvalila se plivanjem u Modroj špilji na Biševu tijekom ovogodišnjeg odmora u Hrvatskoj. Problem je što je u Modroj špilji plivanje strogo zabranjeno.

Na Instagram profilu influencerice koja je u toplesu pozirala u rezidenciji premijerke može se pronaći snimka na kojoj se vidi kako s prijateljima ulazi u Modru špilju te kako nakon toga tamo i plivaju, prenosi Index.

Snimke, koje je originalno objavila na Instagram Storyju, još uvijek se nalaze u njenom naglasku na Instagramu pod naslovom Croatia Sailing. Iste snimke se mogu pronaći i na profilu njene prijateljice, još jedne finske influencerice Julije Toivole.

Podsjećamo, djevojke su tijekom istog ljetovanja pokazivale grudi trajektu Jadrolinije dok su partijale na jedrilici. Za tu gestu kapetan ih je nagradio brodskom sirenom.

Foto: Twitter/Instagram

Plivanje u Modroj špilji je zabranjeno

Modra špilja je špilja na istočnoj strani otoka Biševa koju turisti posjećuju u sklopu organiziranih kratkih tura i uz vodstva stručnih vodiča. Posjet u privatnom aranžmanu, zbog zaštite špilje, zabranjen je, a po snimkama nije u potpunosti jasno jesu li influencerice imale organiziranu turu.

Obilazak, zbog velikog interesa, traje veoma kratko, oko 5 minuta, pošto je unutar špilje tek oko 50 kvadratnih metara prostora. Modra špilja je još 1951. godine proglašena zaštićenim geomorfološkim spomenikom prirode, a 2019. godine je geopark Viški arhipelag uvršten na UNESCO-ovu listu Svjetske mreže geoparkova.

Iz gore navedenih razloga kupanje u špilji je zabranjeno, no čini se da to nije omelo finske influencerice.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Prijateljice finske premijerke pokazale gole grudi putnicima Jadrolinije | | Morski HR
Finska premijerka Sanna Marin posljednjih je dana pod lupom javnosti zbog snimki koje su procurile u javnost, a koje prikazuju šeficu finske vlade u opuštenom izdanju, izvan radnog vremena, u društvu
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.