2 min. čitanja

POTRAGA OBUSTAVLJENA Svi kajaci na broju i svi kajakaši spašeni

POTRAGA OBUSTAVLJENA Svi kajaci na broju i svi kajakaši spašeni
Foto: DuList

DUBROVNIK - Obustavljena je potraga, koja je krenula rano jutros za još dvije osobe za kojima se tragalo oko otoka Lokruma.  Prema neslužbenim informacijama Lučka kapetanija Dubrovnik odlučila se na obustavu jer su napokon saznali koliko je kajaka bilo na moru.

Lučki kapetan u Dubrovniku Mato Kekez u 11.00 sati izvijestit će o akciji traganja i spašavanja za osobama na kajacima koje su nestale uslijed loših vremenskih uvjeta u dubrovačkom akvatoriju, a koja je pokrenuta jučer i nastavljena jutros, 26. rujna, po razdanjivanju.

Podsjetimo, akcija traganja i spašavanja u koordinaciji MRCC Rijeka pokrenuta je jučer u popodnevnim satima slijedom dojave o grupi kajakaša kojima su se prevrnuli kajaci uslijed nepovoljnih vremenskih prilika na moru, ispred grada i Lokruma. Od jutra se tragalo za dvije nestale osobe, budući je sinoć dojavljeno o pronalasku jedne neozlijeđene osobe, koja je potom prevezena na polazišnu destinaciju, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Prema neslužbenim informacijama DuLista, analiziran je broj iznajmljenih kajaka. Dvojica mladića koji su i jučer bili angažirani u potrazi jutros su pročešljali Lokrum te i tamo na kopnu prebrojali kajake i shvatili da su svi kajaci svih tvrtki na broju. O tome su informirali nadležne.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Pronađena još jedna osoba s nestalih kajaka kod Dubrovnika, policija moli iznajmljivače da jave ako im fale gosti
Pronađena je i deveta osoba s nestalih kajaka, potvrdili su iz policije za DuList. Potraga na moru za izletnicima s kajaka koji su se prevrnuli kod Lokruma trajala je jučer od poslijepodnevnih sati. Nešto nakon 19 sati zbog jakog vjetra i mraka koji otežava potragu, iz policije su

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.