2 min. čitanja

Popularni Ričard nasmijao žirjane do suza

Popularni Ričard nasmijao žirjane do suza
Foto: Facebook / Udruga Srcela

ŽIRJE - Poznata izreka "Što južnije to tužnije" nije naišla na plodno tlo prošlu subotu na Žirju, najudaljenijem naseljenom otoku šibenskog arhipelaga. Naime, tu prošlu subotu 15.07. Enio Meštrović, popularni zadarski glumac i performer gostovao je sa svojom predstavom "Oči Uoči Zgospod'non" u uvali Muna na otoku Žirju, na otvorenom prostoru ispred "Starog malina".

U takvom pitoresknom ambijentu, kada smo već kod poznatih izreka, nastup popularnog Ričarda opravdao je i onu također poznatu izreku "Smijeh je lijek", jer ako je suditi po količini smijeha te večeri, svi prisutni otišli su doma dobrano izlječeni. Uvala se doslovno tresla od uzastopnih salvi smijeha.

Enio Meštrović je autor predstave u kojoj igra lik sada svog već kultnog alter ega - Ričarda. Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik dolazi kod Svetog Petra na suočavanje sa Bogom raspravljajuči o svojim životnim grijesima.Organizator predstave bila je udruga "Srcela" sa otoka Žirja.

Organizirati ovu predstavu na Žirju nije bio lak posao, te se organizatori ovim putem žele zahvaliti svima koji su na razne načine pomogli da se ova predstava realizira.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.