1 min. čitanja

Policiji s obale i ove godine u pomoć stižu kolege iz Europe

Policiji s obale i ove godine u pomoć stižu kolege iz Europe
Foto: MUP

SPLIT – Nova turistička sezona je počela, a s njom već tradicionalno na našu obalu dolaze i policijski službenici iz drugih europskih zemalja.

Riječ je o projektu „Sigurna turistička destinacija 2021“, o čemu će javnost podrobnije biti obaviještena na konferenciji za medije koja će se održati sutra, u petak 2. srpnja, s početkom u 11 sati. Zbog epidemioloških mjera konferencija će se održati na vanjskom parkingu zgrade Policijske uprave splitsko-dalmatinske, ispred južnog ulaza u zgradu, na Trgu Hrvatske bratske zajednice 9.

Na konferenciji će uz voditelja Odjela prevencije PU splitsko-dalmatinske Paška Ugrinu, biti nazočni i policijski službenici iz Poljske, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Italije.

U sklopu istog projekta, strani policajci će ovog ljeta patrolirati i istarskim ulicama i plažama. U pomoć istraskim kolegama stižu policijski službenici iz Austrije, Mađarske, Poljske i Italije, a javnosti će biti predstavljeni također sutra u 9 sati ispred zgrade policijske uprave u Puli.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.