1 min. čitanja

Policija na festivalima u Istri zaplijenila drogu – Našlo se svega

Policija na festivalima u Istri zaplijenila drogu – Našlo se svega
Foto: MUP / Ilustracija

Policija je za vrijeme glazbenih festivala koji su se prošlog tjedna održavali u Umagu i na porečkom području zaplijenila drogu. Na glazbenom festivalu koji se održavao od 27. do 29. svibnja u Umagu policijski službenici su kazneno prijavili hrvatskog državljanina zbog sumnje na to da se bavio preprodajom droge dok su s drogom zatekli 17 osoba – 14 hrvatskih i tri slovenska državljana.

Od njih su policijski službenici oduzeli sljedeće vrste i količine droge: 16.72 grama marihuane, 30.6 grama kokaina, 3.19 grama amfetamina i tri tablete ecstasyja. Na drugom festivalu, koji se održavao na području Poreča od 26. do 29. svibnja, policajci su drogu pronašli kod 30 osoba. Riječ je o 23 Austrijanca, tri Nijemca, jednom Brazilcu, Hrvatu i osobi iz BiH, prenosi Index.hr

Od njih su policijski službenici oduzeli 29 grama amfetamina, 35 grama kokaina, 21.7 grama marihuane, 16.5 tableta ecstasyja, 8.3 grama ketamina, 1.1 gram hašiša i 50.8 grama sjemenki konoplje. Zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga svim su osobama izdani prekršajni nalozi na novčani iznos od 5000 kuna.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.