1 min. čitanja

Pod okriljem noći misteriozno nestale strvine pasa na brdu iznad Dubrovnika - pozvani policija i DORH

Pod okriljem noći misteriozno nestale strvine pasa na brdu iznad Dubrovnika - pozvani policija i DORH
Foto: Facebook / Žarkovica Azil

DUBROVNIK - Nakon što je jučer na području nelegalnog azila na Žarkovici pronađeno više raspadajućih strvina pasa o čemu smo pisali jučer, kad je obaviještena policija i nadležni Državni inspektorat, tijekom noćnih sati ostaci životinja su protupravno uklonjeni, što između ostalog predstavlja i opasnost od širenja zaraze.

Naime, nakon prijave Sanitata i gradskog komunalnog redarstva, nadležne institucije započele su tijekom jučerašnjeg dana očevid te su djelatnicima komunalnog društva zaduženima za zbrinjavanje pasa naložili da se pronađeni ostaci ne diraju niti ne uklanjaju s lokacije na kojoj su pronađeni kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja.

Međutim, djelatnici su danas primijetili kako je područje očišćeno te je većina ostataka nestala s lokacije pronalaska, o čemu su obavijestili krim policiju i Državni inspektorat.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

STRAHOTA U DUBROVNIKU Pronađene lešine pasa stare više mjeseci
Djelatnici društva Sanitat zaduženi za zbrinjavanje pasa na području nelegalnog azila na Žarkovici na jednom od slabo pristupačnih terena Žarkovice pronašli su više raspadajućih lešina pasa u različitim fazama raspadanja. Prema prvim nalazima lešine su stare više mjeseci. Odmah po prona…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.