1 min. čitanja

Počelo je - hrpa pijanih Britanaca bauljala centrom Splita, jedan je urinirao ljudima pod prozorom!

Počelo je - hrpa pijanih Britanaca bauljala centrom Splita, jedan je urinirao ljudima pod prozorom!
Foto: Facebook/Screenshot

Turistička je sezona izgleda krenula nešto ranije što znamo po podacima Državnog zavoda za statistiku, ali i po pijanim gostima koji vrše nuždu ljudima pred nosom.

Turistička sezona ove godine krenula je nešto ranije. Dovoljno je prošetati po centru grada i vidjet ćete brojne turiste kako razgledavaju Dioklecijanovu palaču. Aktivni su turisti i u sitnim noćnim satima što zadaje probleme stanovnicima palače. Od trenutka kada krene sezona pa do njezinog okončanja nema mira za ono malo stanovnika iz užeg centra grada koji su tu ostali živjeti, piše Dalmacija danas.

Osim što im se pijani turisti deru pod prozorima, mnogi odluče na nečijem kućnom pragu - obaviti nuždu. Ne razmišljaju o tome da su se nekome olakšali na ulazu u kuću.

Najnoviji slučaj objavljen je na Facebook stranici Get Getanima, a Dalmacija danas prenosi kako se na snimci može vidjeti trojicu mlađih Britanaca kako šetaju polugoli, viču, a zatim jedan od njih obavi nuždu baš pod nečijim prozorom. Kasnije im dolazi cijela ekipa, slikaju se, smiju, a ne smeta im što ih stanarka snima s prozora.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.