1 min. čitanja

Plenković danas obilazi Zadarsku županiju

Plenković danas obilazi Zadarsku županiju
Foto: LUZD

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas, u utorak će posjetiti Zadarsku županiju. Uz njega će biti potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, kao i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Po dolasku u Zadar, posjetit će Zračnu luku Zadar u 11 sati, gdje će se predstaviti razvojne projekte Zračne luke Zadar financirane iz EU-a.

Potom će, u 11.30 sati, obići radove na novoj Ribarskoj luci Gaženica.

U 12 sati, premijer Plenković sastat će se sa zadarskim županom Božidarom Longinom, a u 12.35 sati s gradonačelnikom Zadra Brankom Dukićem.

U povodu obilježavanja 31. obljetnice Dana obrane Zadra, predsjednik Vlade će u 13.45 sati položiti vijenac kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima Zadra u Domovinskom ratu.

Boravak u Zadarskoj županiji predsjednik Vlade završit će sudjelovanjem na završnoj konferenciji projekta "Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru" i svečanom otvorenju Studentskog doma i studentskog restorana Diadora na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru u 14 sati.

Vlada RH

PROČITAJTE JOŠ:

FOTO Pobjednici utrke Linijom obrane Zadra
Povodom 31. obljetnice obrane grada u subotu je održana četvrta atletska utrka Linijom obrane Zadra, od prigradskih predjela Bokanjca preko Musapstana, Crnog i Ploče do Dračevca, gdje je bio cilj kod tenka. Tradicionalno, znak za početak utrke označio je gradonačelnik Zadra Branko Dukić. U…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.