2 min. čitanja

FOTO Pobjednici utrke Linijom obrane Zadra

FOTO Pobjednici utrke Linijom obrane Zadra
Foto: Branko Tabak

ZADAR - Povodom 31. obljetnice obrane grada u subotu je održana četvrta atletska utrka Linijom obrane Zadra, od prigradskih predjela Bokanjca preko Musapstana, Crnog i Ploče do Dračevca, gdje je bio cilj kod tenka.

Tradicionalno, znak za početak utrke označio je gradonačelnik Zadra Branko Dukić.

Utrku dugu 8.7 km prvi je istrčao Željko Birkić iz Atletskog športskog kluba Rogovo (Sveti Filip i Jakov). Drugi je ciljem prošao član zadarskog Atletskog kluba Alojzije Stepinac Filip Tomas, a treći Stipe Filipi (Sali- Lavdara).

U ženskoj konkurenciji slavila je Marijana Katić iz Atletskog kluba Fortius Zadar Druga je bila Maja Kurta (AK Fortius), a treća Majina mama Marija Kurta (Zadar).

Svi sudionici dobili su spomen medalju za istrčanu utrku dok je po troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji nagrađeno i peharima.

Posebne nagrade primili su najstariji trkač 72-godišnji Rajko Pantalon iz Kluba atletskih veterana Zadar i najmlađa među sudionicima desetogodišnja Nola Muić iz AK Fortius.

Utrku su organizirali Grad Zadar i Sportska zajednica grada Zadra, a realizirali je Atletski savez Zadarske županije, Atletski klub Alojzije Stepinac, Klub atletskih veterana Zadar i Atletski športski klub Zadar.

Branko Tabak

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.