1 min. čitanja

PIZZA CUT DESTINACIJA Reklama koja je nasmijala mnoge, ali se i narugala zadarskom turizmu

PIZZA CUT DESTINACIJA Reklama koja je nasmijala mnoge, ali se i narugala zadarskom turizmu
Foto: TZ Ravnih kotara

ZADAR - "Ono što Zadrani govore već godinama između sebe, netko je napokon izgovorio i javno", komentiraju građani Zadra reklamu koja je osvanula na stranicama Turističke zajednice Ravnih kotara

"Budite naši gosti kad Vam dosadi pizza cut bosti. Visit Ravni kotari", stoji u originalnoj objavi, koja gostima sugerira ponudu domaćih proizvoda iz lokalnih OPG-ova, nasuprot onome u što se Zadar posljednjih desetljeća pretvorio - gomila lokala u kojima možete kupiti peciva, sladolede i pizza cut proizvode, a pečene srdele primjerice - nigdje!

Foto: TZ Ravnih kotara

Pretvarajući instalaciju Pozdrava suncu u pizze, a cijeli zadarski Poluotok u pizza cut, skrenuli su pozornost na sebe, a mnogi komentiraju da im je objava zapravo vrlo originalna.

- Kad vam je dosta pizza cutova i gumenih bombona, posjetite Ravne kotare, pisalo je u objavi napisanoj u kombinaciji hrvatskog i engleskog jezika, koja je nešto kasnije izbrisana.

Foto: TZ Ravni kotari / Screenshot

Ipak, ima i onih koji su se uvrijedili, pa su komentarima udarili kontru, sugerirajući da benkovački gradonačelnik u gradu isključuje javnu rasvjetu, ali ne u svom selu, pa se ostali mještani osjećaju kao da žive u srednjem vijeku.

Direktor TZ Ravni Kotari, koja često promovira ponudu u zaleđu Zadra je Vanja Čvrljak i on u objavi ne vidi ništa loše. Dapače, tvrdi da da turizam nije hvalisanje noćenjima i dolascima, već grad Zadar napokon treba prihvatiti činjenicu da iza sebe doslovno ima zaleđe na koje se oslanja.

Jurica Gašpar

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.