1 min. čitanja

Peta etapa utrke CRO Race kreće 1. listopada iz Opatije, cilj u Labinu

Peta etapa utrke CRO Race kreće 1. listopada iz Opatije, cilj u Labinu
Foto: PR

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Peta etapa utrke kreće u subotu 1. listopada iz Opatije u 11:20 sati, cilj je u Labinu, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 15:13 i 15:38 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na petoj etapi Opatija – Labin vrijedit će 1. listopada od 11:00 do 16:00 sati na cestama Primorsko-goranske i Istarske županije na ruti: Opatija – Rijeka – Matulji – Ičići – Cerovlje – Pazin – Barban – Raša – Labin. Više informacija o prometu možete pronaći OVDJE.

Kids CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 1. listopada od 11:00 sati u Labinu. Tako će i labinska djeca imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 2. listopada u Zagrebu.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.