2 min. čitanja

PAG: Na Bašaci uskoro plaža za pse

PAG: Na Bašaci uskoro plaža za pse
Foto: Unsplash

PAG -  Plaža za pse uredit će se na predjelu Bašaca, oko stotinu metara južno od oznake sidrišta. Vijećnik Franći Bukša predložio je da se na toj plaži istovremeno omogući i dovođenje mačaka.

Na području Grada Paga uredit će se plaža na koju će moći dolaziti osobe sa psima, svojim kućnim ljubimcima, potvrđeno je na sjednici Gradskog vijeća Grada Paga. Kako je rekao gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, plaža za pse, kućne ljubimce, uredit će se na predjelu Bašaca, oko stotinu metara južno od oznake sidrišta.

Vijećnik Franći Bukša je predložio da se na toj plaži istovremeno omogući i dovođenje mačaka kućnih ljubimaca.

- Kada radimo plažu gdje će se kupati psi, zašto ne bi tamo mogle biti i mačke. Sigurno bi bili prvi u Hrvatskoj koji imaju plažu za mačke - rekao je vijećnik Bukša.

Predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš odgovorila je da mačke ne vole vodu i kako na takvoj plaži ne bi bile zadovoljne. U kratkoj raspravi koja je uslijedila, zaključeno je da će plaža na Bašaci ipak biti namijenjena za osobe koje na plažu dolaze sa svojim kućnim ljubimcima psima, piše Radio Pag.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo se ne viđa svaki dan – Upoznali se pas i morski pas | | Morski HR
Vidjeti crnu leđnu peraju iznad površine mora, pa još u plićaku na plaži, kod mnogih bi izazvalo paniku, ali ne i kod labradora Mora - koji je iz blizine provjerio kako izgleda morska
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.