1 min. čitanja

OZBILJNE OPTUŽBE Politička stranka "Javno dobro" Zakon o pomorskom dobru smatra "Trojanskim konjem" i planom za uništenje hrvatskog mora!

OZBILJNE OPTUŽBE Politička stranka "Javno dobro" Zakon o pomorskom dobru smatra "Trojanskim konjem" i planom za uništenje hrvatskog mora!
Foto: Pexels

Objava na Facebooku doslovno "vrišti" od optužbi i Zakon o pomorskom dobru proziva temeljem uništenja hrvatske obale i vode maskiranog kao "napredak".

Objavu na društvenim mjrežama donosimo u cijelosti:

- Zakon o pomorskom dobru 2023. u realizaciji - kad nevjerojatno postane stvarnost, a uništenje napredak!

Kad se pisao Zakon o pomorskom dobru i morskim lukama, kad su bajali o prostornim planovima ''ekološkog pojasa'', kad su odlučivanje o tome prebacili na Plenkovića, a razvlastili Sabor.....

Malo tko nam je vjerovao kad smo govorili u čemu je poenta hitnog donošenja tog zakona! To nisu bile plaže! One su bile samo duda varalica na koju će se javnost zakvačiti - da ne bi vidjela ovu strahotu što je žele učiniti nama i našem moru! Treba im struja da bi elektrolizom proizvodili vodik iz naše vode koje nema dovoljno ni danas!

Vjetrenjače u moru su plava energija, proizvodnja vodika u Istri, zelena. Kakvo ''napredno'' uništavanje! Nepopravljiva šteta umjesto obnovljive energije! Sjetite se ponovno Davosa prije dvije godine, Plenkovića s gomilom nekih ljudi koji su mu rekli dobar dan, a on se hvalio time kao ordenjem i usput rekao da je vodik budućnost Hrvatske i da ćemo ga prodavati Bavarskoj, onoj EU koja mora ostati čista i neuništena, ali treba ogromne količine energije, za razliku od nas, zemlje nekoć siromašnih kmetova i ribara, a danas glupana koji mu ovo dopuštaju dok opozicija ''progresivne lijevo - zelene'' oporbe plješće, očekujući milostinju iz EU fondova i EBRD-a - poručila je predsjednica Javnog dobra Vladimira Mascarell.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.