1 min. čitanja

Ovoga vikenda u Savičenti 'Fešta od rožic'

Ovoga vikenda u Savičenti 'Fešta od rožic'
Foto: Unsplash

SVETVINČENAT - Tradicionalni sajam cvijeća postaje prepoznatljiv i atraktivan, kako u gospodarskom tako i u turističkom, te edukacijskom pogledu.

U petak je u Savičenti na Placi ispred Kaštela Morosini Grimani otvorena 'Fešta od rožic'. Festival cvijeća će se po 16. put održati od 31. ožujka do 2. travnja 2023.

U sklopu Festivala predviđeno je predavanje 'Kako koristiti mediteransko bilje u svrhu zdravlja', te dvije radionice 'Decoupage za sve uzraste ' i 'Izrade cvjetova od moosgummi za odrasle'. Predstave, predavanja i radionice se ne naplaćuju.

Tradicionalni sajam za koji se može reći da je postao sastavni dio Svetvinčenta, prepoznatljiv je i atraktivan, kako u gospodarskom tako i u turističkom, te edukacijskom pogledu. Na sajmu se predstavljaju proizvođači cvijeća iz cijele Hrvatske.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Proljeće u Splitu počelo je sa sajmom cvijeća i začinskog bilja
Iako Split u ponedjeljak nije obasjalo Sunce, posjetitelja na sajmu cvijeća nije nedostajalo. Mnogima je najljepše doba godine proljeće koje je također idealno za sadnju omiljenog cvijeća i začinskog bilja. Vrijeme sadnje naravno ovisi o vrsti biljke i vremenskim uvjetima. Proljeće je odli…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.