2 min. čitanja

Ovog vikenda kreće festival Lastovo, otok glazbe!

Ovog vikenda kreće festival Lastovo, otok glazbe!

LASTOVO - I ove godine naš najdraži #LAfestival održava se u kolovozu, od 11. do 14. 8. u uvali #mihajLA.

Festivalske i dnevne ulaznice mogu se kupiti online OVDJE iu prostoru organizatora - udruge LA!UVO! na adresi Pjevor 10 u Lastovu.

GLAVNI PROGRAM festivala je slijedeći :

četvrtak: REPER IZ SOBE (HR) + MARISOL(HR)

petak: POŽAR U KAIRU (HR) + BARBARA MUNJAS (HR)

subota: PSEĆA PLAŽA(HR) + STRAY DOGG(SRB)

nedjelja: MATE BRO (SLO) + WHO SEE(CG)

+ rezident DJ D-GREE (HR)

Festival u četvrtak započinje već tradicionalnom filmskom projekcijom koja svake godine omogućuje povlačenje prijatelja iz KINA MEDITERAN. Gledat ćemo „Summer od Soul“, glazbeni dokumentarac Ahmira Khaliba Thompsona iz 2021. godine o čuvenom „Harlem cultural festivalu“. Projekcija filma je besplatna.

Osim glavnog koncertnog večernjeg programa #otokgLAzbe bogat je i sa popratnim sadržajima. Dane ćemo započeti s jutarnjim svirkama u centru naselja Lastova, na lokaciji Pjevor 10 od 11:00h gdje će se svaki bend prezentirati kratkim svirkom. Prva dva dana festivala bit će radionice ilustracija, pjevanja te VJ-inga u sklopu suradničkog projekta sa organizacijom ŽIV ŽAR ŽUR pod nazivom ŽENE MAŠINE. U sklopu istog projekta bit će i izložba „Moj Panteon“ Ane Kovačić postavljena na zidove stare uljare.

Yoga s Anom biti će već standardno svaki dan festivala od 19:30 u festivalskoj uvali , a po svoje nove tetovaže moći ćete doći, uz prethodnu rezervaciju mailom kod tattoo majstorice handpoke tetovaže TATUIROVKE koja nam ove godine dolazi u društvu sa svojim partnerom, tattoo majstorom BLANANA kod kpojeg imate priliku napraviti tetovaže mašinicom.

Tradicionalni LA!turniri rezervirani su za posljednja dva dana, u subotu ćemo igrati na boće, a u nedjelju za kraj očekujemo nove pobjednike u odbojci. Naravno da će festivalski resident DJ D-Gree i ove godine svirati svakodnevne SUNSET SET setove uz zalazak sunca te nakon koncertnog programa do ranojutarnjih sati. Za završnu večer i pozdrav festivalu do slijedećeg ljeta ponovo nas čeka D-GREEjev spektakularni DJ set „LA!bojler room“ na lokaciji razrušene uljare u MihajLA.

Pa vi nemojte doć' ?!?

Sve informacije i točne satnice posjetiteljima pravovremeno će biti dostupne na stranicama društvenih mreža festivala.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.